2016. november 8., kedd

2013. november 9. - avagy Barátok, Hála, Szeretet csupanagybetűvel


2013. november 9. Tájékozódási verseny, Lainzer Tiergarten

Ez az a nap, ami mindig emlékezetes marad nekem és egy sorsfordító dátum az életemben.
Néhány embert már ismertem ugyan, de ekkor csatlakoztunk be Zolival egy nagyobb baráti társaságba és maradtunk is, talán aktív szereplői neki.

Eltelt 3 év és nem tudok elég hálás lenni ennek a kis közösségnek. Rengeteg (leg)élmény, emlék - könnyekkel és mosolyokkal - kapcsolódik hozzájuk.
Hol kis könnyed, hol határokat feszegető túrák, síelések, közös futások/futóversenyek, frizbi, korizás, nyaralás, bowling - és billiárd partyk, grillezések, szülinapok.
Apropó, szülinap... Ugyan az picit már arrébb volt, de életem legszebb és legmeglepőbb szülinapja volt az a bizonyos 30. Ma jutott ez is eszembe...
Na meg az olasz nyaralás, aztán az első tengerpart, a frizbi verseny, és és és ... leg- leg- leg-.

Ugyan a 3 év alatt rengeteget alakultunk: változtak prioritások, alakultak kapcsolatok, mások megszűntek. Egy dolog azt gondolom mégis megmaradt: itt vagyunk egymásnak. Még ha picit más minőségben is, ha picit távolabb is egymástól, még ha nem is vagyunk napi kapcsolatban. Van, hogy csak gondolatban, de mégis mindig ott, amikor kell - legalábbis úgy érzem.
Ez az, ami felbecsülhetetlen!
Tényleg a második Családom vagytok!

Ki sem tudom szavakkal fejezni, mi van most bennem. Egyszerűen hála, szeretet, boldogság járja át a szívem és ezt Nektek köszönhetem kedves Bécsi Brancs! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése